FÜLES

Magánéleti titkairól vallott Kollányi Zsuzsi: elképesztő, mi derült ki

Az énekesnőnek háromgyerekes édesanyaként néha kemény és váratlan szituációkat kell megoldania.
  • Szerző: Ripost

Kollányi Zsuzsinak a nagycsalád adta pörgés és a gyerekek körüli teendők mellett a zenére talán kevesebb az ideje, de hisz az intuícióiban!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tavaly szeptemberben született a legkisebb fia. Zsuzsi háromgyerekes anyaként úgy véli, a szoptatás a legjobb és legtermészetesebb módja annak, hogy táplálja gyermekét. Ebben pedig az sem akadályozza, ha éppen egy koncerten van.

Budapest 20200116 Év Sportolója Gála Foto:Tumbász Hédi TUM Nemzeti Sport Kollányi Zsuzsi

Az énekesnő a Borsnak mesélt arról, hogyan oldja meg az ilyen helyzeteket.

Bogdánt egészen korán belevittem a showbusiness-be, komfortosan mozog benne, és őt is mindenki imádja. Bogdán nagyon türelmes és nyugodt baba. Van egy fülese, ami arra szolgál, hogy megvédje őt a nagy zajtól. Nyár végén volt egy nagyszínpados fellépésem, oda például magamra csatoltam őt, így kísért el fellépni” – kezdte a Borsnak Kollányi Zsuzsi, akit egyéves kisfia is elkísér a koncertekre.

Sőt azt sem titkolta, hogy az ikrekhez hasonlóan Bogdán is nagyon szereti a zenét.

Bogdán babát a stúdióban és a koncerten egy speciális fülessel védi a zajszennyezéstől
Fotó: Instagram

„Nyilván az ember próbál felkészülni arra, ha fellépésre kell menni, ugyanakkor Bogdán napirendjét is próbálom betartani. Ha a koncert idejére esik az etetés, igyekszem megoldani a szoptatást a fellépés előtt vagy az előadás után a színpad mögött. Mivel nagyon fontosnak tartom az anyatejes táplálást, nem is kérdés számomra, hogy bármerre is járok, ilyen módon táplálom a kisfiamat. Egy forgatáson például a ruhát a felvétel végére rendszerint mellben „kinövöm”, ilyenkor alig várom, hogy Bogdán segítsen rajtam az öltözőben ” – meséli nevetve az énekesnő.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ropogtatnivalók, melyeket szétkapkod a család
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?