FÜLES

Magánéleti titkairól rántotta le a leplet Péter Szabó Szilvia, erre készül

Egész fiatalon sikerült befutnia a NOX együttes egykori tagjának. Így nemcsak a sikerből, de a nehéz helyzetekből is kijutott a számára.
  • Szerző: Ripost

Alig 19 évesen ismerte meg az ország az aranytorkú énekesnőt. Ám a korai siker és a hírnév sosem szédítette meg Péter Szabó Szilviát. Ráadásul lassan pedig a negyedik x-hez közelítve sem érzi azt, hogy kifáradt volna testileg vagy lelkileg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nemrég a Hot magazinnak adott interjújában több mindenre is kitér karrierjével és magánéletével kapcsolatban.

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

Elsőként beszélt arról, hogy hét év házasság után, hogyan hatott ki kapcsolatukra a karantén. Férjével, Völgyes Gyurival ugyan vannak kisebb vitáik, mégis minden problémához pozitívan próbálnak hozzáállni és megoldást keresni.

„Szerencsések vagyunk, mert abszolút nem volt hatással a kapcsolatunkra a bezártság. Alapvetően is együtt dolgozunk, koncertezünk, így az, hogy 24 órát közösen töltünk, nem számított újdonságnak. Inkább Emmát viselte meg ez a helyzet, hiszen ő hozzá volt szokva a gyerektársasághoz. Egy idő után már biztosan borzasztóan unalmasak voltunk számára. Próbáltam kreatívan megoldani a heteket: játszottunk, kézműveskedtünk, énekeltünk” – árulta el Péter Szabó Szilvia.

„A mi szerelmünk azért tud ennyire kiegyensúlyozott és harmonikus lenni, mert megértjük és elfogadjuk a másikat. Persze hét év után már nem pezsgünk mindennap úgy, mint a legelején, vannak kisebb vitáink, de enélkül nem is működne szerintem! Kiegyenlítjük egymást, jól tudunk lavírozni a másik hangulatán, és ha kell, hagyjuk elvonulni a másikat” – tette hozzá.

A lapnak azt is elárulta az énekesnő, hogy egy új projektbe is kezdett Varga Líviusszal közösen. Rajongóik legnagyobb örömére egy közös dallal készülnek.

„Bár különböző stílusokban mozgunk, mindketten szívvel-lélekkel vetettük bele magunkat a Boldog szívem dalba. Rengeteget dolgoztunk vele, hiszen egy igazi megőrülős stíluskirándulást szerettünk volna egy dal erejéig. Remélem, ezt a nyitottságot ebben a dalban is értékelik majd!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?