FÜLES

Maga a földi pokol volt Prince utolsó néhány napja

Állítólag majdnem egy hétig nem aludt a legendás zenész, mielőtt utolérte a halál. Az ébrenlét pedig elképzelhetetlen kínokkal járhatott.
  • Szerző: The_M

Az ugyan még mindig tisztázatlan, hogy egészen pontosan mi vezetett Prince tragikusan váratlan halálához, de egyre több információ lát napvilágot az utolsó napjairól.

A legújabb hírek szerint a legendás énekes hat és fél napig nem aludt a halála előtt, ami elképesztő kínokkal járhatott - mind szellemileg, mind testileg.

A szakértők szerint valószínűleg kemény hallucinációk gyötörték körülbelül a negyedik naptól, és addigra már a belső szervei, leginkább a szíve elképesztően elfáradhatott a pihenés hiányától. Feltételezhetően annyira legyengítette a szervezetét, hogy egy olyan pici infarktus is megölhette, amit más meg sem érzett volna.

Az orvosi szakvélemények alapján Prince saját elhatározásából nem feküdt le aludni. Ugyanis nincs olyan gyógyszer vagy drog, ami két napnál tovább ébren tartani valakit. Így valószínűleg ő nem akart pihenni.

Ami nem lenne meglepő tőle, hiszen karrierje elején is sokszor maradt ébren 2-3 napig, ha lemezfelvétele volt. Most pedig szintén sokat dolgozott. Csak éppen nem vette figyelembe a korát, valamint azt, hogy kemény fájdalomcsillapítókat szed a csípősérülése miatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?