FÜLES

Lezárult Komár László családjának hagyatéki botránya!

Öt évet kellett várni a megegyezésre! Most végre mindenki fellélegezhetett! Épp itt volt már az ideje a békességnek!
  • Szerző: D.O.

Temetése után öt évvel végre békében nyugodhat Komár László!

Az énekes második házasságából született fia és negyedik frigyéből született lánya képviselője megegyezett az énekes özvegyével, így a hagyatéki eljárás nemcsak megindult, hanem már le is zárult.

"Még sosem éreztem ehhez hasonló megkönnyebbülést. Nem tudom, meddig tudtam volna még elviselni, hogy nem teljesíthetem néhai férjem végakaratát" – mondta a Blikknek Komár László özvegye és teljes jogú örököse, Krisztina.

Bár a 2012. október 17-én rákbetegségben elhunyt táncdalénekes érvényes végrendeletben kérte feleségét, hogy dalai­nak viselje gondját, az özvegy eddig emlékkoncertet sem szervezhetett, illetve hagyhatott jóvá, arról nem is beszélve, hogy a jogdíjak közben halmozódtak.

A hagyatéki egyeztetésen erről a – Komár korábbi nyilatkozatai és a Blikk információi alapján – mintegy 17-18 millió forintos összegről ment a vita, s információnk szerint az özvegy végül lemondott arról, hogy ebből vonják le a temetés költségét, és azt az általa végtörlesztett frankhitelt, amelyet Komár még korábban vett fel.

"Összegről nem akarok beszélni, de ahogy mondani szokás, ez a béke nekem minden pénzt megért" – mondta az özvegy, aki a felhalmozódott jogdíjból 8-9 millió forintot kaphatott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?