FÜLES

Lemondta fellépéseit L.L. Junior, ez az oka

A népszerû zenész és kedvese a közeljövőben elhagyják Magyarországot.
  • Szerző: BDF

L.L. Junior kapcsolati válságáról legutóbb ­augusztus végén lehetett hallani, amikor elköltözött szerelmétől Kingától, és visszament gyermekei anyjához, Csillához.

Akkor a zenész egy teljes teherautónyi holmival cuccolt vissza. Nagyon úgy tűnt, végleg zátonyra futott párkapcsolata. De nem így történt, a zenésznek és kedvesének sikerült mindent megbeszélniük és most boldogabbak, mint valaha.

Igen, a hír igaz, visszaköltöztem Kingához.

Minden a legnagyobb rendben köztünk. Voltak nehéz pillanatok, de szeretjük egymást, és továbbra is ő a menyasszonyom" – mondta a Blikknek Junior.

Most már teljes a harmónia közöttük, ezt bizonyítja az is, hogy a zenész a hét végét máris a Körtvélyessy családdal töltötte Velencén.

"Egy családi hétvégén voltunk, velünk tartottak Kinga szülei is. Zsolt és Jutka nagyon kedvesek, szeretem őket, és teljesen elfogadtak. Sőt nemrég volt édesanyám születésnapja, és Kinga is köszöntötte anyukámat, ennél több nem is kellhet."

A pár hamarosan különleges útra indul. Kettesben repülnek Tel-Avivba, hogy végre kiszakadjanak a dolgos hétköznapokból.

Imádok koncertezni, a közönségemet is szeretem, de tíz fellépést kellett lemondanom, de muszáj elvonulnom pihenni.

Nagyon örülök, hogy Kinga is velem jön erre az útra, nagy álmom teljesül most ezzel" – magyarázta Junior, aki hosszú évek óta tervezi, hogy ellátogat Izraelbe.

"A bibliai helyszíneket szeretném megnézni. Elmegyünk majd Betlehembe, Jeruzsálembe, fantasztikus lesz. Első dolgom lesz, hogy ahogy leszállunk a repülőről, megcsókolom a földet. Ezzel adózom Istennek."

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?