FÜLES

Lelepleztük: Ezért bujkál a nyilvánosság elől Lagzi Lajcsi!

Szívmûtétje óta otthonában lábadozik a mulatós zenész, akinek állapotáról hetek óta semmit sem tudni. A Ripostnak kitálalt Lajcsi testvére, minek köszönhető ez a nagy hallgatás!
  • Szerző: T.B.

Pár hete nem hallani Lagzi Lajcsiról, és mindeddig senki sem tudta, mi az oka a médiától való visszavonulásának. A Dáridó atyjának testvére meglepő hírekkel szolgált!

"A testvéremmel mindennap beszélek, bensőséges és őszinte a kapcsolatunk. A szívbetegségéből már teljesen felgyógyult, nincsenek panaszai, mindent megtesz azért, hogy egészséges legyen. Újabban a szabadidejét kajakozással tölti. Ráadásul szeretne még többet fogyni" - kezdte a %%-nak Galambos István, aki hozzátette: Lajcsinak bőven vannak fellépései, ám a színpad kivételével egyáltalán nem megy emberek közé.

"Ez most egy tudatos döntés. Kicsit visszavonult a médiától, jólesik neki a nyugalom."

Az utóbbi hónapokban napi szinten írtak róla a lapok, szerepelt a tévében, és ebből bizony elege lett. Ahogy ismerem, úgysem bírja sokáig a hallgatást, túlságosan őszinte ember ahhoz

- mondta mosolyogva a zenész testvére, aki arról is vallott: a boldogasszonypusztai birtokra még mindig nincs vevő, egyelőre még biztosan nem kell megválnia a szeretett ingatlantól a családnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?