FÜLES

Lelepleződött a titok, ilyen testvér György herceg és Charlotte hercegnő

A két hercegi gyermek rengeteg időt tölt együtt, ezalatt megtanulták, hogy idegenek között is számíthatnak egymás társaságára.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Katalin hercegné és Vilmos herceg két idősebb gyermeke, György herceg és Charlotte hercegnő imádnak együtt játszani, és igazán jó barátai egymásnak. Egy bennfentes elárulta, hogy a két gyermek nagyon közel áll egymáshoz, különleges kapcsolat van köztük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Sokat játszanak együtt, és szinte mindig jól szórakoznak egymással, a hivatalos rendezvényeken is. A két hercegi gyermek barátsága azért is nagyon fontos, mert a többi gyerekkel töltött játszódélutánok „trükkösek” lehetnek, ezért György és Charlotte megtanultak egymásra támaszkodni. A négyéves Charlotte egyébként sokkal nyitottabb a barátkozásra, mint hatéves bátyja.

Cambridge hercegi párja mindenképp szeretnék, ha gyermekeik normális körülmények között nőnének fel, ezért mindketten sokat foglalkoznak velük. Katalin és Vilmos is rendszeresen megjelennek az iskolában és ott beszélgetnek a többi szülővel – írja a Mirror.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?