FÜLES

Leleplező videó, lopáson kapták Cseke Katinkát

Felkerült az internetre a felvétel, amin jól kivehető a Jóban Rosszban színésznője.
  • Szerző: bdf

Cseke Katinka évek óta túlsúllyal küzd, hol lemegy négy-öt kiló, hol visszajön. Így nem csoda, hogy megirigyelte szomszédasszonya, Singh Viki sikeres fogyását.

Kifigyelte és betört hozzá, hogy megszerezze az áhított csodakapszulát. Legalábbis egy pár napja készült kisfilm szerint.

"Azonnal igent mondtam. Testhezálló a feladat. Szeretem az őrült ötleteket, a jó humort és az izgalmas kihívásokat. A forgatást néha a nevetés miatt kellett leállítani. Végül néhány jelent kimaradt a kész kisfilmből, mert annyi ötlet és vicc született. Biztos vagyok benne, hogy nem csak én szerettem meg a végeredményt" – mesélte Katinka.


Az indiai származású énekesnő, Singh Viki fogyása ispirálta a POP up film csapatát, amiből egy igazán szórakoztató, kreatív alkotás született.

"A történetet egy szerethető, komikus, csetlő-botló karakter mozgatja. A figurája fontos, hiszen jellemének esetleges alakulása - amire lássuk be szüksége is van, - újabb epizódoknak ágyaz meg. Egyértelmű volt, hogy Katinkát kérjem fel a szerepre, ő pedig szerencsére azonnal igent mondott. Ha rajtunk múlik, hamarosan újra szorult helyzetbe keveredik" - meséli Horváth András rendező.

"Remélem hamarosan Katinka is a sikerekről számolhat be és legközelebb már nem szorul be az ablakba, ha a következő adag kapszuláért érkezik" – mondta nevetve Singh Viki.

És ezeket olvastad már?