FÜLES

Lehetséges, hogy a sztárzenész csak megrendezte a halálát?

A rajongók egy része biztos benne, hogy Tupac még mindig életben van, és ezt az elméletet most alá is támasztja valaki.
  • Szerző: The_M

Jövőre lesz 25 éve, hogy egy Mike Tyson meccset követően tüzet nyitottak Tupac Shakur autójára, és a lövésekbe hat nappal később belehalt a rapper. Az ügynek máig nincs tettese, viszont annál több összeesküvés-elmélet született vele kapcsolatban. Nemcsak az elkövető kilétéről, ugyanis milliók hiszik szentül a mai napig, hogy 2Pac nem halt meg. Ezt a teóriát igyekszik tényekkel alátámasztani egy jövőre elkészülő dokumentumfilm.

Fotó: www.profimedia.hu

Az alkotás rendezője, Rick Boss előzetesen annyit elárult, hogy a legendás rapper a lövöldözést követően a kórházban megszervezte a szökését. Elege volt ugyanis a hírnévből, a folyamatos rendőri zaklatásokból, és a rá vadászó Los Angeles-i bandákból.

Szerzett egy holttestet maga helyett, lefizette a kórházi alkalmazottakat, egy magán helikopterrel elrepült egy másik városba, majd pedig átszökött a határon Új-Mexikóba. Ott a navahóknál húzta meg magát, a törzs területére ugyanis az FBI sem tehette be a lábát, vagyis senki nem találhatta meg.

Fotó: www.profimedia.hu

Majd amikor elült a „halála” körülötti felhajtás, akkor különböző dél-amerikai országokban élt, és él a mai napig is. A rendező azt állítja, hogy Tupac családja és barátai is tudnak a projektről, és egyiküknek sincs baja vele, ami szerinte azt jelenti, egyetértenek a „megrendezett halál” elmélettel.

Ám gyengíti a történet valószínűségét, hogy a kórházi alkalmazottak vagy a rapper beavatott emberei közül valaki biztosan elszólta volna már magát. Hiszen a Kennedy-merénylet, Gianni Versace meggyilkolása, valamint a Fekete Dáhlia lemészárlása mellett, Tupac megölése a legrejtélyesebb és legtöbbeket foglalkoztató gyilkosság az amerikai kriminalisztikában.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?