FÜLES

Legerősebb függőségéről vall az ismert fiatal tehetség

Bevállalós klipet forgatott szenvedélyéről „Reggeli flört” címmel Bolyki Tamás, a hazai jazz-műfaj ifjú tehetsége.
  • Szerző: Ripost

A „Reggeli flört” egy műfajilag sokszínű, de főként jazz és pop tematikus koncertműsor része, amely több dalon keresztül mutatja be egy fiatal zenész napját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bolyki Tamás valódi szenvedélye, hogy kihozza a maximumot a számára létfontosságú dolgokból és egészen biztosan ez motiválta akkor is, amikor a legerősebb függőségéről írt dalt. A cím sokat sejtet és várakozással teli, de talán nem árulunk el nagy titkot és a dal szövegéből azonnal megértjük, hogy a fiatal dalszerző minden időben és minden körülmények között rajong a kávéért.

A dal szövegét a kiválóan megírt zenével és a klip zseniálisan megvalósított képeivel olyan mesterien ötvözték, hogy a siker szinte elkerülhetetlen. A klipet Madarász Isti filmrendező – a II. AXN filmfesztivál verseny győztese – rendezte. Közreműködik az énekes fő formációja, a Bolyki Tamás Quartet, valamint Molnár Enikő énekes és Kübler Dani rapper.

Több műfajban alkot

Bolyki Tamás jazz-gitáros, zeneszerző és a Bolyki Tamás Quartet alapítója. A zenekar 2019-ben a Jazz Combo versenyen elnyerte a legjobb zenekarnak járó díjat, illetve az „Expose” című számával a legjobb kompozíció díjat is kiérdemelte.

A fiatal tehetség minél szélesebb körben szeretné szórakoztatni az igényes zenét kedvelő közönséget, de nem kívánja magát műfajokra korlátozni, az a célja, hogy jó zene születhessen, legyen az jazz, pop, vagy bármilyen ötvözet.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A mézeskalács-recept, amit mindenki el fog kérni
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?