FÜLES

Lebukott a színész: Ezt a nőt találták meztelenül az ágyában

Képtelen volt ellenállni a kísértésnek...
  • Szerző: Doris

Mióta Orlando Bloom szakított Katy Perryvel, csak úgy falja a nőket! Legújabb hódítása egy színésznőként is próbálkozó, gyönyörű pincérnő, akivel egy ötcsillagos londoni hotel előtt futott össze. A szálloda alkalmazottja épp befejezte a munkát, amikor találkoztak.

A 21 éves Vivana Ross tekintete azonnal megakadt a sármos világsztáron, Bloom pedig azonnal felajánlotta neki, hogy folytassák az ismerkedést a színész luxuslakosztályában.

Viviana természetesen nem mondott nemet...

"Állítólag már az első pillanatban izzott köztük a levegő. A szobában elkortyoltak néhány pohár gin tonicot, majd egyből csókolózni kezdtek. Reggel Orlandónak korán el kellett mennie egy interjúra, Viviana viszont az ágyban maradt. Ez volt a baj"

- tálalt ki a viszonyról egy neve elhallgatását kérő ismerős.

A luxushotel egyik vezetője ugyanis benyitott a tágas lakosztályba, és azonnal rájött, hogy a franciaágyon nyújtózkodó szerető a saját alkalmazottja. Viviana persze belátta, hogy semmi értelme letagadni a kéjgőzös éjszakát, őszintesége viszont az állásába került. Néhány óra múlva SMS-ben közölték vele, hogy munkájára már nem tartanak igényt.

A menesztett pincérnő felháborodottan fogadta a vezetőség döntését, ám mivel Bloommal nem cseréltek számot, a színész csak a bulvárlapokból tudta meg, hogy szeretője mekkora áldozatot hozott az éjszakáért.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?