FÜLES

Lebukott a nős sztárszínész és Bódi Sylvi: Mi van köztük?

Egy budapesti színházban látták együtt a két sztárt, nem tudtak kitérni a válaszadás elől!
  • Szerző: P.O.

Felbolydult az Operettszínház közönsége, amikor az Ének az esőben című előadás előtt egymás oldalán lépett be a teátrumba az ország egyik legdögösebb modellje, Bódi Sylvi és Szente Vajk színész-rendező, aki nemrégiben szakított színésznő feleségével, Erdélyi Tímeával.

A pletyka természetesen azonnal elindult: vajon összejöttek? Szente Vajkról annyit tudni, hogy kihűlt az öt évig tartó házassága a volt Barátok közt-ös szépséggel, és bár az év elején különváltak, a válópert nem indították meg, viszont külön élnek. Bódi Sylvi nagyon keveset van itthon, az év nagy részét különböző egzotikus szigeteken tölti, ahol fotózással és szörfözéssel foglalkozik.

Előbb Vajkot, majd Sylvit kérdezte meg a Bors kettejük viszonyáról. A színész-rendező egy szót sem akart erről beszélni, azt mondta, nem szívesen nyilatkozik a magánéletéről. Bódi Sylvit azonban sikerült nyilatkozatra bírniuk.

"A Meseautó című darabot rendezte tavaly Vajk, amiben nekem is volt szerepem, akkor ismertük meg egymást. Nagy Sanyi a szerepe szerint szakít az ország legjobb nőivel, ha jól emlékszem, Zimány Linda és Kiss Ramóna volt rajtam kívül ebben a szerepben. Imádtam ezt a munkát, és azóta is tartom a kapcsolatot Vajkkal, aki jó barátom. Semmi több" - mondta a lapnak a modell.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?