FÜLES

Látványos átváltozás, míg Tóth Vera lefogyott, addig Gabi kikerekedett

Egy évvel ezelőtt különös fordulat állt be Tóthéknál: míg Vera rohamosan fogyni kezdett, úgy gyarapodott lassan, de biztosan Gabi.
  • Szerző: Ripost

Különös játékot űz a sors a Tóth lányokkal. Amíg egy gyermekkori betegség miatt Tóth Vera világéletében túlsúllyal küzdött, addig Tóth Gabi éveken át tündökölt a szexi, gazellatestű énekesnő szerepében.

Vera múlt tavasszal komoly döntésre szánta rá magát: elhatározta, hogy bármit megtesz, de nem akar többé a teste börtönében élni.

Éveken át hiába próbálkozott többféle diétával, mindig kudarcot vallott. Végül drasztikus megoldást választott, alávetette magát egy gyomorszűkítő bypass műtétnek.

A beavatkozás sikeres volt, rövid idő alatt Vera több mint harminc kilótól szabadult meg, és azóta jobban érzi magát, mint valaha. Az egykor duci kislány teljesen kinyílt, vidám, mosolygós nővé vált, aki most már bátran hordhat rövidebb szoknyát és csinos ruhákat.

Bár fogyása idején véget ért a kapcsolata, Verát ez egyáltalán nem keserítette el, a múlt terheit ledobva magáról új életet kezdett.

Húga, Gabi azonban jelenleg egy másféle úton jár. Komoly változáson megy keresztül mind szakmailag, mind pedig külsőleg. Kikerekedett.

Hogy mi állhat a különös szerepcsere hátterében? Kiderül a %% napilap szerdai számából! Keresse az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?