FÜLES

Lassan vége a nyomozásnak. Visszakerül a rácsok mögé Galambos Lajos?

Pár hét múlva nagy fejlemény várható a mulatós zenész közmûlopási és vesztegetési ügyében. Ami akár a börtönt is jelentheti.
  • Szerző: The_M

Miközben a nagy tévés visszatérésén dolgozik, hamarosan a nyomozást is lezárják ellene. Azt azonban még nem tudja Galambos Lajos, hogy mi vár rá ezt követően. Fel is menthetik bizonyítékok hiányában, de ellenkező esetben akár börtön is várhat rá.

"Megmondom őszintén, nem bánom, hogy nem kellett mostanában erről beszélnem. Kicsit volt időm fellélegezni. Tisztában vagyok vele, hogy még nincs vé­ge az ügynek, de jó volt nem gondolni rá. Decemberben jár le a nyomozásra adott határidő, ha jól tudom, akkor iratbetekintés lesz, és megtudjuk, mivel áll elő az ügyészség."

Nem megyünk oda feltartott kézzel, mindent megteszünk, hogy bebizonyítsuk az ár­tatlanságomat.

"Nyilván nem lesz könnyű menet, de állok elébe. Azon dolgozom, hogy az igazság kiderüljön. Nem félek" - mondta Lajcsi a Borsnak.

A mulatós zenész ügyvédje is felkészülten várja a nyomozás lezárását.

"Amit most tudni lehet, hogy több gyanúsítottat hallgattak ki, ötről nyolcra emelkedett a számuk. A vád nyilván szakértői véleményeket mutat majd be, ezzel mi szintén így vagyunk, nekünk is vannak szakértőink. Az üggyel kapcsolatban azonban most nem mondhatok többet, de de­cemberben lesz mit írniuk, az biztos" - zárta mondandóját dr. Fröhlich Krisztián.

Mint ismert, Lajcsi, a felesége és a zenész munkatársa tavaly szeptemberben került letartóztatásra. A rendőrség gyanúja szerint közműlopásban és vesztegetésben érintettek. Végül egyedül a trombitás maradt előzetes letartóztatásban 125 napig, idén januárban helyezték szabadlábra.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?