FÜLES

Lajcsi nem áll le, újabb vádakat fogalmazott meg

Galambos Lajos továbbra is kitart a története mellett, hogy egy tévétársaság feje juttatta börtönbe. Sőt újabb részletekkel szolgált kettejük vitájából.
  • Szerző: The_M

Szerda reggel a Morning Show-ban nagy bejelentést tett Galambos Lajos, és megnevezte azt a vállalkozót, aki börtönbe juttatta szerinte. A kijelentésére a férfi és a szintén gyanúba kevert tévécsatorna egy közleményt adott ki, amiben cáfolták a vádakat.

Lajcsi azonban kitart a története mellett, sőt a Borsnak újabb részleteket árult el arról a konfliktusról, ami miatt SZERINTE a rácsok mögött végezte a feleségével egyetemben.

"A Dáridó és a Diridári kifejezésre 1999-ben nyújtottam be védjegyhasználati kérelmet, amit el is fogadtak, vagyis ezek az én tulajdonomat képezik. A zenei csatornát működtető egyik cég ezzel szemben kérelmet nyújtott be a Dáridó TV és Diridáré TV névre, vagyis a tv szócskával kiegészítve a saját nevére akarta íratni."

Egy laikus számára is nyilvánvaló, hogy milyen szándék húzódik meg emögött

- mondta a zenész, majd azt is hozzátette, hogy a tévécsatornával készített egy próbafelvételt a Dáridó folytatásához, de nem volt elégedett a végeredménnyel, ezért nem kötöttek szerződést.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?