FÜLES

Lajcsi felkészült a legrosszabbra, az orvosok sem tudják, mi a baj

A zenész a bíróságon lett rosszul pénteken, a mosdóban ájult el, egyből mentőt hívtak hozzá.
  • Szerző: Ripost

Túl van az első kontrollvizsgálatán, de még mindig rejtély az orvosai számára, hogy mi okozta az 58 éves Galambos Lajos múlt pénteki rosszullétét.

A vesztegetéssel és több tízmillió forintos közüzemi csalással vádolt trombitaművész a Budaörsi Járásbíróság mosdójában ájult el, a mentő pedig 194-es vérnyomással vitte el. Fejsérülése miatt először a Szent János kórházba került, onnan vitték át a Kútvölgyi Klinika belgyógyászatára, ahol alaposan kivizsgálták.

"A komputertomográffal feltárt elváltozás alapján arra gyanakszanak, hogy csigolyameszesedés lehetett a rosszulléthez vezető folyamat kiváltó oka, de további vizsgálatokra van szükség" - mondta a Blikknek a zenész, aki szerint az egészségi probléma arra az időszakra vezethető vissza, amikor még komoly súlyfelesleggel élt.

Lajcsi hozzátette: "hangsúlyoznom kell, nem vagyok beteg, mert a pénteki cikkek óta már több telefont is kaptam, hogy vállalok-e még fellépéseket. Természetesen igen! Sőt, orvosi ajánlással zenélhetek, mert az megnyugtat."

Úgy érzi, a bírósági ügye okozta zaklatottsága hozzájárult rosszullétéhez, de a kiváltó ok bizonyosan nem ez.

Rosszullétéről a Storynak elmondta, a bírósági ügy miatt úgy érzi, a becsületébe gázolnak: "Vigyáznom kell magamra, dolgom van még az életben a gyerekeimmel. Büszke vagyok mindarra, amit elértem, ezért is harcolok... Rájöttem, sürgősen meg kell változtatnom a perhez való hozzáállásomat. Ennek az ügynek a rabja lettem, ezzel kelek, és ezzel fekszem, felőrölnek a részletei."

Az sem véletlen, hogy Lajcsi megijedt a rosszulléttől, hisz nagyapját és édesapját is a szíve vitte el. Utóbbi ráadásul 58 évesen hunyt el, épp annyi idősen, mint ahány éves most a zenész. "Mindent elrendeztem, ha bekövetkezne a legrosszabb, hisz mindenki készül a halálra. Ötvennyolc évesen tisztában vagyok vele, hogy senki sem élhet örökké. Van egy életbiztosításom is, elég komoly, nagy összegű" - árulta el a magazinnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?