FÜLES

Lajcsi élő adásban reagált újabb durva botrányára!

A mulatós király a Class FM reggeli mûsorában öntött tiszta vizet a pohárba. Állítása szerint ő soha életében nem bántott senkit, csak csőbe akarják húzni. Nem tagadta, már tele van a hócipője!
  • Szerző: Doris

Vasárnap robbant a hír, hogy Galambos Lajos korábbi áramlopási ügye után újabb botrányba keveredett. Most épp gyerekveréssel vádolják, miután vandál fiatalok másztak be boldogasszonypusztai birtokára, és kinyitották a zsilipet a tónál.

Pechükre azonban a halőr riasztotta Lajcsit, aki azonnal a tóhoz száguldott, hogy elkapja a rongáló tiniket. Egyes pletykák szerint a dühös trombitás alaposan helybenhagyta a betolakodókat.

A mulatós király a Morning Show hétfő reggeli adásában öntött tiszta vizet a pohárba az újabb zavaros üggyel kapcsolatban.

Az egész arról szól, hogy hogy tudnak újra lehúzni! Nem tehetek róla! Tele van a hócipőm!

- fakadt ki Lajcsi, aki váltig állítja: ő még soha életében nem bántott senkit. Még az impozáns kertjébe betolakodó tiniket sem.

"Hatan vagy heten lehettek összesen, az egyik fiúnak sikerült elmenekülnie. Nyilván ő volt az, aki kinyitotta a zsilipet és ezzel hatalmas kárt okozott! Az apja ezek után megzsarolt azzal, hogy pofon vágtam őket, de ebből egy szó sem igaz!"

- méltatlankodott a zenész, aki július 18-ra tervezi élete egyik legjelentősebb bejelentését.

A hírek szerint fiatalok a leleplezés után megzsarolták a zenészt, mondván, csak egy bizonyos összeg fejében nem beszélnek arról a rendőröknek, hogy helybenhagyta őket embereivel. Ezt szóváltás követte, majd megjelent a fiatalok édesapja, aki állítólag durván orrba verte a zenészt.

Lajcsi azonnal feljelentést tett a rendőrségen, érdekesség, hogy a fiatalok is. Õk azt mondják, erőszakkal vitték vissza őket a helyszínre. A tettlegességet pedig látlelettel próbálták bebizonyítani.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?