FÜLES

Lajcsi döntött: Nem akarom, hogy többen belehaljanak ebbe az ügybe

A közmûlopással vádolt zenésznek elege lett a két éve tartó perből és úgy döntött, egyességet köt az ügyészséggel. Ennek persze feltételei vannak.
  • Szerző: Buster

Több mint két év után pont kerülhet Galambos Lajos és társai közműlopási ügyének végére. A szerdai tárgyalási napon a zenész ügyvédje jelezte, készek megállapodni az ügyészséggel, ha rendezik a vádirat egyértelmű hibáit.

Lajcsi az ügy vádlottjai és saját egészsége érdekében hozta meg ezt a döntést, de az egyesség csak szigorú feltételek mentén jöhet létre.

„Sok mindenre hajlandó vagyok annak érdekében, hogy véget érjen ez a hosszú évek óta tartó rémálom. Ugyanakkor a vádirat tartalmát a jelen állapotában nem vagyok hajlandó elfogadni, abban korrigálni kell a súlyos tárgyi tévedéseket, és ki kell venni belőle a valótlanságokat. Ha az ügyészség erre hajlandó, én kész vagyok megállapodni.

Két temetésen már ott kellett lennem, szeretném elkerülni, hogy az ügynek még több áldozata legyen. Sőt, én sem szeretnék ebbe belehalni…

– jelentette ki a %%-nak Galambos Lajos. A zenész ügyvédje a napilap csütörtöki számában részletezi, milyen változtatásokra van szükség a vádiratban és azt is elárulja, milyen ítélettel lenne elégedett. A részletekért keresd a ot az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?