FÜLES

L.L. Junior bezárkózott, zenével próbálja feldolgozni a történteket

Az énekes már a hatalmas házát is árulja. Az álomotthont az énekes a családjának építette még korábban.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a beszámolt, L.L. Juniorra az utóbbi időben rájárt a rúd. Az énekes volt feleségét emberöléssel vádolták kisfia halála kapcsán. Pár héttel ezelőtt pedig felesége elköltözött kislányukkal együtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azt hihetnénk, hogy mivel újra szabad, vad csajozásba kezdett L.L. Junior, de ez egyáltalán nincs így. Sőt, pont az ellenkezője: az énekes Instagram-posztokkal próbálja jelezni a világnak, hogy nem szeretne most ismerkedni – tudta meg a Bors.

L.L. Junior
Fotó: Facebook

Az énekes nem szeretett volna nyilatkozni a lapnak magánéletével kapcsolatban. Ám helyette egy közeli barátja elárulta, hogy Junior korántsem viccelt.

„Elképesztő, hogy a válás hírére a nők csak a lehetőséget látják! Juniornak eszében sincs bulizni vagy csajozni, bár sok ilyen jellegű megkeresést is kap a közösségi oldalain. Rövid vagy hosszú távra is bárkit megkaphatna közülük. A korábban extrovertált, mindig mosolygós férfi most azonban bezárkózott és a zene segítségével próbálja feldolgozni a történteket. Nem győzi letiltani az üzengető nőket, a csajozás helyett sokkal fontosabb neki a családja és a munkája. Úgy látom, dalban akarja kiírni magából a fájdalmát” – nyilatkozta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

L.L.Junior (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés

L.L. Junior tehát a nők helyett most inkább az új dalokkal foglalkozik. A 25 éve pályán lévő sztárénekes eddig minden kapcsolatáról írt valamilyen slágert. Így született anno a Hol van az a lány, vagy a Mr. Raggamoffin, most kíváncsian várjuk, hogy milyen dal születik Kinga kapcsán.

„Ő már hozzászokott ahhoz, hogy a nyilvánosság előtt éli az életét, de Kinga, aki be van zárkózva a kisbabájukkal, sokkal rosszabbul viseli a helyzetet. Ha pedig ez nem lenne elég, Junior a kisfia miatt is aggódik, mert nem szeretné, hogy Lacika olyasmit lásson, amit nem kellene” – árulta el a közeli ismerős.

Már árulják közös otthonukat

Néhány nappal ezelőtt a Bors szúrta ki, hogy L.L. Junior az ország egyik legnagyobb ingatlanpiacán árulja hatalmas házát. Az álomotthont az énekes családjának építette még korábban, hogy kedvesével, Körtvélyessy Kingával ott éljék le az életüket. A hírek szerint most mégis Budapest belvárosában keres magának otthont Junior, miközben az örök- panorámás házat áron alul árulja. A Bors korábban azt is megtudta, hogy egy alkalommal már majdnem elkelt az otthon, de aztán az énekes valamiért meggondolta magát.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?