FÜLES

Különös módszer, így dolgozik most a magyar színész

Buch Tibor kénytelen volt valamit kitalálni, hiszen a koronavírus-járvány miatt ő sem tud színpadra állni.
  • Szerző: Ripost

Különleges ötlettel rukkolt elő Buch Tibor! A koronavírus-járvány megfékezése érdekében augusztus 15-ig országszerte nem lehet rendezvényeket tartani, így a színészek és a zenészek sem tudnak egyelőre munkába állni. Vannak, akik ebben az időszakban online koncertekkel várják a rajongókat, vagy éppen a kiesett bevételüket más munkából fedezik, ám Buch Tibor úgy tűnik, megtalálta a számára tökéletes megoldást.

Fotó: Buch Tibor / Facebook

A színészt bárki felbérelheti egy szerenádra, aki természetesen házhoz megy két zenésztársával, és egy egyedi műsorral lepi meg a rajongókat.

„Március óta nem tudunk dolgozni, és ez még legalább augusztus 15-ig így marad. Számunkra ez így most egy nehéz helyzet, ezért elkezdtünk azon gondolkozni, hogyan tudnánk pénzkeresési lehetőséget teremteni. Nemrég meg is született az ötlet. A két zenésztársammal házhoz megyünk, és mindenféle kierősítés nélkül muzsikálunk” – kezdte lapunknak Tibor, aki természetesen kollégáival minden óvintézkedést betart a szerenád alatt. Az ablak vagy az erkély alatt dalolnak, zenésztársai pedig maszkot is húznak az előadás alatt.

„Ha valaki meg akarja lepni valamelyik családtagját egy egyedi ajándékkal, akkor mi elmegyünk és zenélünk. Szerencsére volt már rá példa, és imádják az emberek. A korlátozások előtt sokféle rendezvényen voltunk, most ennek hiányában így muzsikálunk” – fogalmazott a színész.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?