FÜLES

Különleges nyaralás: így emlékezett meg Budapestről a magyar énekesnő

Felejthetetlen nyaraláson vett részt Vincze Lilla! Az énekesnő Franciaországban töltött el pár napot, ahol ideje nagy részét nyelvtanulással töltötte.
  • Szerző: ripost

 Élete egyik legemlékezetesebb vakációján van túl Vincze Lilla, aki barátai társaságában a normandiai partvidéket járta körbe. Az EMeRTon-díjas énekesnő nagy vágya teljesült ezzel, azonban a pihenés helyett inkább a tanulást választotta. Lilla a %%-nak mesélt legszebb élményeiről.

Régi vágyam volt, hogy eljuthassak Normandiába, és most végre lehúzhattam a bakancslistámról.

Elképesztő élmény volt ez a körutazás, nemcsak a látnivalók miatt, de azért is, mert franciául is tanulhattam" - kezdte a %%-nak Lilla, akinek szívéhez azért is áll közel Franciaország, mivel nemcsak magyarul, de franciául is énekel.  Éppen ezért volt fontos számára, hogy a vakáció alatt a nyelvet is minél jobban megismerje, bevallása szerint azonban nem volt könnyű dolga.  Lilla szerint a nyaralás úgy az igazi, ha azt a természetben, aktív pihenéssel tölti az ember.

"Mindenképpen szerettük volna megnézni a naplementét Deauville-ben, ez egy kis település Franciaország északi partvidékén. A probléma csak az volt, hogy itt este tíz óráig kellett várnunk, mire történt valami, de az élmény csodálatos volt. Helyi szokás szerint lovasok sétáltak végig a parton a lenyugvó napsugarak fényében, ráadásul Budapestről is megemlékeztünk" - mondta az énekesnő, aki a híres normandiai partraszállás helyszínére is ellátogatott, sőt delfineket is sikerült fotóznia.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, keresd a %% napilap hétfői számát az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?