FÜLES

Kulka sejtette, hogy baj lehet, mégsem lassított

Nem volna meglepő, ha Kulka János stroke-ja a feszített életvitele következménye lenne. A színész fél évvel ezelőtt egy interjúban utalt rá, hogy tisztában van a rá leselkedő veszéllyel.
  • Szerző: Buster

Az 57 éves legendás színész éppen öt hónappal ezelőtt, a Hír TV-n futó Alinda című műsorban beszélt arról, hogy nem érzi túl jól magát a bőrében.

"Furcsa figyelni magamat, hogy hogyan változom, és egyelőre nem sok örömöt találok ebben. Pont változásban vagyok, és nehezen viselem a változásokat. Azzal már kibékülnék, ha öreg színész lennék, mert akkor tudnám, hogy mi van. Lehet, hogy megtehetném, hogy évente csak egy filmet és egy színházi munkát vállalok, és adok még két koncertet, de még nem tartok ott" - mondta Kulka János, majd beismerte, túlhajtja magát.

Szerintem túl sokat dolgozok, egyre jobban elfáradok. Nehezebben bírom a tempót, miközben egyre nagyobb terheket rakok magamra.

"Ahelyett hogy egyre szabadabb és vagányabb lennék. Jó lenne, ha nem lenne már bennem ez a görcsös megfelelési kényszer" - fogalmazta meg a műsorban a színész, aki a jelek szerint valóban túlhajtotta magát.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?