FÜLES

Külföldről jön a segítség: ő menti meg Szilágyi István özvegyét a kilakoltatástól

Hamarosan érkezik a segítség!
  • Szerző: Ripost

A koronavírus miatt elrendelt beutazási tilalmak megszűnésével a napokban végre lehetősége nyílik a Szilágyi család Belgiumban élő tagjainak, hogy Budapestre utazzanak és segítsenek Jolika néninek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Fotó: Bánkúti Sándor / Bors

A tizenéves unokát és édesanyját állítólag az is aggasztja, hogy Szilágy István temetése óta nem tudnak beszélni Jolikával. Úgy tudni, mindig jó kapcsolatban volt Jolika és az unoka, nagyon szeretik egymást, és a jelenleg börtönben lévő Szilágyi Péter egykori felesége is kifejezetten kedvelte anyósát és apósát.

„Értetlenül állnak a történések előtt, és egyre jobban aggódnak Jolikáért. Legutóbb a legjobb barátnőjét sem engedte be Jolika néni„ – mondta a Borsnak a család közeli barátja, aki napi szinten tartja a kapcsolatot az özvegy menyével. „Sajnos a vírus miatt nem tudtak azonnal hazajönni, és döbbenten né­zik az eseményeket. Nem tudják például, hogy mi­ként történt meg, hogy egyszer felkerült az ingatlan a hirdetési oldalakra. Az igaz, hogy a házon 30 millió a tartozás, de a család szerint nem kell eladni a házat ahhoz, hogy megoldást találjanak Jolika számára, ezt más módon kívánják megoldani.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?