FÜLES

Komoly fájdalmakkal küzd Kulcsár Edina

A sztáranyuka végső elkeseredésében a rajongóitól kér segítséget.
  • Szerző: RIPOST

Alig jut ideje a pihenésre, ráadásul az utóbbi időben egészségével is akadtak problémái Kulcsár Edinának. Az egykori szépségkirálynő lassan egy hónapja küzd derékfájdalommal, ám hiába próbált ki mindent, helyzete egyáltalán nem javul.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nem szeretek panaszkodni, de már 23 napja kínoz a derékfájdalom. Már kezd elszomorító lenni a helyzet, és nem is tudom hova tenni. Sokáig próbáltam fejtegetni, vajon mi történhetett, de nem jöttem rá. Azt gondolom, hogy becsípődhetett valami ideg. Sétálni szinte gond nélkül tudok, de ha lehajolok, leülök, vagy emelek, hát, az nem egy leányálom” – kezdte Edina, aki hiába kezeli különböző krémekkel a derekát, nem akar javulni a helyzet. Orvosa MRI-re küldené, hogy kivizsgálhassák, de Edina a rajongói véleményét is kikéri az állapotával kapcsolatban.

„Szerencsére magas a fájdalomküszöböm, így még akár meg is tanulhatnék vele együtt élni, de ha nem muszáj, nem nehezíteném meg vele a mindennapjaimat. Jó pár napja krémekkel és legújabban ezzel a gyógyszeres tapasszal élek, de hazudnék ha azt mondanám, hogy jobb lett a helyzet” – fogalmazott az egykori szépségkirálynő.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szabó-Kulcsár Edina ??❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?