FÜLES

Közeleg a menyegző: Ilyen lesz Liptai Claudia menyasszonyi ruhája!

A gyönyörû mûsorvezető pontosan tudja, milyen lagzit szeretne! Semmit sem bíz a véletlenre, mindent gondosan megtervez!
  • Szerző: O.D.

Tizenkét évvel ezelőtt, amikor először férjhez ment, esélye sem volt Liptai Claudiának, hogy az esküvője részleteiről ábrándozzon, majd a vágyait be is teljesítse. Akkori kedvese, Gesztesi Károly ugyanis mindenféle bejelentés nélkül vette el: egy hétvégén karon fogta, majd titkos előkészületek után, meglepetésként az anyakönyvvezető elé vezette az akkor már várandós műsorvezetőt.

Bár az igen kimondását nem bánta meg Liptai, és a gyönyörű gesztusnak is örült, második esküvőjének már szeretné megadni a módját. A Bors megtudta, hogy Claudia bizony számít egy nagyszabású lányos partira, ami 45 évesen két gyermek és egy házasság után már furcsának tűnhet, de a szokás az szokás. A búcsúztatót persze nem ő maga, hanem barátnői szervezik, így még Claudiát is érhetik meglepetések.

Mint ahogy az a Best magazinból kiderült, Claudia és vőlegénye, a cukrász Pataki Ádám nem csak a lánybúcsúnak adja meg a módját, az esküvő is örökre emlékezetes marad majd. Hogy a lehető legjobban sikerüljön a nagy nap, még egy esküvőszervezőt is felfogadtak, de a műsorvezetőnek határozott elképzelései vannak, mindenen rajta tartja a szemét.

Claudia ezúttal szeretne fehér ruhát, koszorúslányokat egyen-estélyiben és persze ínycsiklandó tortát is, amivel a sok szervezni­ va­ló közül egyedül ezzel van könnyű helyzetben, hiszen az le­endő férje cukrászdájából érkezik majd.

"Szóval milyen is lesz a nagy nap két gyerekkel 45 évesen? Mára már pontosan tudom, hogy mik a legfontosabb szavak, amik eszembe jutnak, ha az esküvőmre gondolok: valódi öröm, letisztultság, felejthetetlenség, és persze a humor sem hiányozhat. Kevesen tudják, de kellemesen szorongó ember tudok lenni" – fogalmazott Liptai, aki azt szeretné, ha mindenki ott lenne a nagy napon, és osztozna a boldogságában.

És ezeket olvastad már?