FÜLES

Közel húszmilliós adósságot halmozott fel a munkanélküli Kárász Robi!

Mégsem fél, azt mondja tisztában van vele, hogy ki fogja tudni fizetni. Alapítványánál ingyen dolgozik.
  • Szerző: Ripost

Rájár a rúd Kárász Robira mostanában: a műsorvezetőt nemrég rúgták ki munkahelyéről, most pedig kiderült, hogy alapítványának - amiért kuratóriumi elnökként maga felel - 17 millió forintos tartozása van.

Kárász cége és alapítványa nyolc fogyatékkal élő és nyolc egészséges embert foglalkoztat, nemrég pedig egy hatalmas teret rendeztek be, ahol kávézót is nyitottak: nyilvánvalóan ez a fejlesztés okozza a hatalmas adósságot."A havi fenntartás ötmillió forint,

egy év lesz, mire rentábilissá válhatunk,

ezt az időt kell kihúzni" - mondja a műsorvezető, aki saját vagyonával felel az alapítványért, ahonnan ráadásul nem kap egy fillér fizetést sem. Kárász mégsem aggódik, azt mondja, biztos benne, hogy előteremti majd a pénzt.

Az alapítványt ugyanis eddig is támogatták, többek között Andy Vajna és felesége. Kárász pedig számít egy újabb beszélgetésre. "Nem beszéltem vele a kirúgásomról, de nem zárom ki a lehetőségét, hogy egyszer leüljünk egy kávéra. De a téma akkor sem a TV2, hanem a Fogadj Örökbe Egy Macit alapítvány lesz"- mondta Kárász a Borsnak.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?