FÜLES

Koronavírus veszélye miatt karanténba került a híres magyar színész

Korábbi betegsége miatt most sokan aggódnak Kern András egészségéért.
  • Szerző: Ripost

A Kossuth-díjas művész veszélyeztetett korban van, és a nyolc évvel ezelőtti súlyos betegsége miatt is féltik a járványtól. Igaz, már teljesen maga mögött hagyta gyomorvérzéssel járó problémáit, ám sokan féltik és aggódnak Kern Andrásért.

A Blikkhez nemrég az a hír jutott el, hogy a színésznek hatósági házi karanténba kellett vonulnia.

„Sajnos való igaz, Andris került karanténba, mert kapcsolatba került egy covidos beteggel. Nem örülök ennek, hiszen nem jött jól, de ennek ellenére nagyon felelős döntésnek tartom, hogy le lettek mondva ezek az előadások, hiszen csak így akadályozható meg, hogy az egész színházi világban elterjedjen a betegség” – erősítette meg az Orlai Produkció vezetője, Orlai Tibor.

A színészlegenda színházi előadásait azóta le is mondták. Reményeik szerint csupán csütörtökig marad ez a bizonytalan helyzet, amikor is végre Kern András birtokába kerülhet a két negatív PCR-tesztje.

A színész a Vígszínházhoz tartozó Pesti Színházban próbált az utóbbi időben, ahol a múlt héten találtak egy Covid-pozitív munkatársat. A fertőzött, úgy tudni, több színház életét is megbolygatta.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?