FÜLES

Koronavírus-járvány: Dominikán rekedt Marsi Anikó

Nem csak Európában, a tengerentúlon is tombol a járvány.
  • Szerző: Ripost

Marsi Anikó idén is meglátogatta férjét az Exatlon Hungary forgatásán a Dominikai Köztársaságban, azonban a koronavírus-járvány terjedése miatt fiaival együtt a szigetországban rekedt. Mivel március 16-án a dominikai kormány 30 napos határzárat vezetett be, így a Tények műsorvezetője sem tudja elhagyni az országot. Anikó most pihenéssel, háziasszonyként tölti mindennapjait, a sziget déli részén, La Romana városa mellett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: FEM3

„Elvagyunk, megvagyunk. Azt gondolom, pont ugyan úgy, mint ahogyan az emberek a világ bármely más pontján, mert mindenki el van zárva a külvilágtól. Mi is itt Dominikán. De például az egyik kedvenc elfoglaltságom mostanában az, hogy étel recepteket gyűjtök az internetről és a gyerekekkel közösen azokból, vagy saját kútfőből, vagy mindent összegyúrva különböző ételeket találunk ki” - kezdte a Tények Plusz műsorában Anikó, aki elárulta azt is, bizony van, ami neki is fejtörést okoz, hiszen fiai, Vilmos és Vince most otthon tanul, mint minden más diák, amíg édesapjuk forgat.

„Itthon tanulunk, ami néha azért nem is olyan egyszerű, mint ahogyan én gondoltam. De megoldjuk ezt is” – fogalmazott a Tények műsorvezetője, aki természetesen teljes biztonságban van a családjával, hiszen az Exatlon forgatásai egy mindentől elzárt, fegyveres őrökkel védett területen zajlik. A versenyzőkre és a stábra is felkészült nemzetközi orvos csapat vigyáz, kitűnő kórházi háttérrel.

 

A TV2 extrém sport reality-je újabb fordulóponthoz érkezett. Ezen a héten a magyar csapat játékosai, három országgal, Görögországgal, Törökországgal és a dominikaiakkal csapnak össze a pályákon. Kezdődik a Nemzetek Kupája az Exatlonban!

A négy napos hajsza végén, pénteken a szuperdöntőben derül ki, hogy a magyarok a tabellán hol végeznek. Ott, a már a két legjobban teljesítő nemzet állhat majd a rajthoz. Óriási küzdelmekre számíthatnak a rajongók, minden hétköznap este, a Mintaapák után, itt a TV2-n.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?