FÜLES

Kórházi dráma: Már senkit sem engednek be Törőcsik Marihoz!

A színésznő állapota nem javul. Hónapok óta a szombathelyi kórházba ápolják. Komoly döntés született!
  • Szerző: D.Á.

A művésznő hosszú hetek óta kórházban fekszik, és sajnos úgy néz ki, hogy nem mostanában engedik haza. A nemzet színészének elege van abból, hogy mindenki a hogyléte felől érdeklődik, bezárkózott.

Törőcsik Mari gyakorlatilag végigbetegeskedte ezt az évet, először januárban lett rosszul, majd márciusban is orvosi segítségre szorult. Azóta folyamatosan a szombathelyi Markusovszky kórházban ápolják. Bár többször is reménnyel telve azt nyilatkozta, hogy nemsokára újra színpadon állhat, ez sajnos egyre távolabbi elképzelésnek tűnik, idén például már biztosan nem lép fel a Nemzeti Színházban. Sokan aggódnak a művésznő jelenlegi állapota miatt, így természetes, hogy kollégák, barátok, pályatársak és újság­írók is keresik őt telefonon.

Az AC News munkatársa kedden délelőtt ke­reste a színésznőt, aki fel is vette a telefont, ám a megszokott jó­kedvű hang helyett most egy megtört, beteg hölgy szólalt meg:

"Köszönöm, most éppen jobban vagyok, de vannak nehéz napjaim. Nem tudom, mikor fognak kiengedni a kórházból. A laboreredmények el­vileg jók, legalábbis azt mondják…" – mondta Tö­rőcsik Mari, majd mikor megkérdezték tőle, hogy gyakran látogatják-e a barátai, meglepő választ adott: "Nem engedem, hogy meglátogassanak, még a barátaimnak sem. De most sok pihenésre van szükségem" – idézte a Bors a színésznő szavait.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?