FÜLES

Kórházba rohantak a magyar színésznővel, szörnyű fájdalmak kínozták

Egy rossz mozdulat okozta a bajt Für Anikónál, aki a héten még várhatóan kórházban marad.
  • Szerző: Ripost

Kórházba került Für Anikó: a színésznőt hiába várták péntekre a Szegedi Dómba, ahol felolvasóestet tartott volna, a Jászai Mari-díjas érdemes művésznek le kellett mondania az előadásait, mert porckorongsérv kínozza."Egy rossz mozdulat miatt volt az egész. Nagy fájdalmam volt, hamar ki is derült, hogy porckorongsérvem van. A helyzethez képest már jobban vagyok, és szeretnék minél hamarabb újra színpadra állni" – mondta a Blikknek a színésznő, aki a héten még biztosan kórházban marad.

A szegediek ígérik, amint lehet, pótolják a kiesett előadást, ám a legfontosabb, hogy a művésznő mielőbb talpra álljon.

"Amikor hívott minket, nagyon megijedtünk. Mondta, hogy hatalmas fájdalmai vannak, kórházba került, ahol még jó darabig bent kell maradnia. Aggódunk érte, mielőbbi jobbulást, gyors gyógyulást kívánunk neki. Abban maradtunk, ha már tudja, hogy van, s hogyan alakul az ideje, keresünk egy új időpontot, amikor sort keríthetünk a felolvasóestre" – mondta a lapnak a Szegedi Dóm Művészeti Szalon vezetője, Kiss Edit.

Für Anikó hosszú ideje társulati tag az Örkény István Színházban, ahová kollégái már nagyon várják vissza.

"Anikó legközelebbi előadása április 20-án lesz, és a tervek szerint nem kell helyettesíteni őt. Várjuk vissza, ám ha azt mondja, még pihenésre van szüksége, természetesen megoldjuk, hogy valaki átvegye a szerepét" – árulta el a színház sajtósa, Veszprémi Judit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?