FÜLES

Koós azt terjeszti, Aradszky törte el a vállát!

A két énekes rendkívül jó barátságot ápol egymással, ebbe pedig a folytonos viccelődés is beletartozik.
  • Szerző: ripost

Humorral lendül túl a mindennapi problémákon Koós János és Aradszky László. A két legenda több mint ötven éve ápol szoros barátságot, a jó kapcsolatuk alapját pedig az ő esetükben egymás folytonos zrikálása jelenti.

Most éppen Koós János azt terjeszti: Klapka György januári temetése után azért törte el a vállát, mert Aradszky megverte. A poént Koós több fellépésén is elsütötte a színpadon.

„Ez egy lassan gyógyuló törés, ami a munkámban is hátráltat, hiszen a fájdalmak miatt nem tudom megfogni a mikrofont. A fellépéseim előtt mindig elmondom a közönségnek, hogy mindez Aradszky Lászlónak köszönhető, hiszen úgy megvert, hogy eltört a vállam”mesélte a %%-nak Koós.

Aradszky László a %%-on keresztül reagált a történetre.

Ez a Koós egy igazi őrült, már biztosan nem fog megváltozni!

Ötven éve ezt csináljuk egymással, és hiába kiabálja, hogy ő nem teljesen őrült, mégis az! Jani hiába próbálja bizonyítani az ellenkezőjét, szellemileg jóval felette állok. Minket a humor tart jó kondiban, évtizedek óta folyamatosan egymás kárára viccelődünk. Ez így lesz már a következő húsz-harminc évben is” – jelentette ki nevetve az énekes.

És ezeket olvastad már?