FÜLES

Komoly felhívás, így segítene a rászorulókon Szebeni István

A Tények műsorvezetője szeretné szebbé varázsolni a nélkülöző családok karácsonyát.
  • Szerző: RIPOST

Fontos ügy mellett kampányol Szebeni István! Az ünnepek közeledtével egyre több jótékonysági akciót indítanak a hazai sztárok is, hogy boldogabbá tudják varázsolni egy-egy nélkülöző család karácsonyát. A Tények műsorvezetője szintén felajánlotta a segítségét, és szeretné, ha minél több ember követné a példáját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Szebeni ugyanis azt találta ki, hogy a munkahelyi ajándékozás helyett az emberek az erre szánt összeget a nélkülözők megsegítésére fordíthatnák. Ezzel kapcsolatban egy felhívást is közzétette a Facebook-oldalán, amihez már most rengeteg komment érkezett azoktól, akik szívesen csatlakoznának az akcióhoz.

„Jó lenne, ha pénzt nem ostobaságokra költenénk, hiszen közben ezrek fagyoskodnak, és nem esznek! Gyerekek, akik összebújnak, hogy ne fázzanak, mert nincs tűzifa, idősek, akik száraz kenyeret rágcsálnak. Szerintem le kellene mondanunk a cégen belüli, egymásközt adogatott, haszontalan ajándékról, és fel kellene ajánlanunk ezeket a pénzeket, vehetnénk belőle pokrócot, ennivalót, meleg ruhát, játékot és tűzrevalót! Nem nehéz, csak akarni kell, hiszen itt a karácsony...” – fogalmazott Szebeni.