FÜLES

Komoly döntést hozott a TV2 műsorvezetője: családjával elhagyják az országot

Marton Adrienn és családja új életet fognak kezdeni egy egzotikus országban.
  • Szerző: Ripost

Komoly döntésre szánta el magát a TV2 gasztroműsorának műsorvezetője, Marton Adrienn. Balin fogja folytatja az életét férjével, Edvin Martonnal és családjával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A változás okairól kizárólag a hot!-nak mesélt.

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Először tavaly fordult meg bennem az a gondolat, hogy jó lenne valami új, spontán dolog az életünkben. Örülök, hogy a férjemben is van annyi kalandvágyás és vagányság, hogy amikor először megosztottam vele a bennem rejlő érzéseket megértett és támogatott. Érzem, hogy komfortzónán belül nincs olyan lehetőségem fejlődni” – árulta el a magazinnak.

Az egész egyébként azzal kezdődött, amikor Adri januárban Bali szigetére utazott, hogy feltöltődjön és új ihletett kapjon. De annál jóval többet is kapott, hiszen azonnal beleszeretett az indonéz kultúrába és a nyugalomba, ami az ottlétét jellemezte.

„Edvin munkáját nem befolyásolja, én pedig az ázsiai konyhát még hitelesebben tudom majd bemutatni a közönségemnek, hisz tervben van, hogy innentől kezdve majd indonéz nyelven készítek gasztrofilmeket. Emellett érdekel a vallás, a balinéz kultúra, ráadásul azóta a nyelvet is tanulom. Ez a hely mindannyiunk számára fejlődést hozhat” – tette hozzá boldogan a műsorvezető, aki azt sem titkolta, hogy csupán három fényképpel utaznak ki, hiszen a magassarkúkra és a téli ruhákra ott nem lesz szüksége.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?