FÜLES

Kolléganője miatt ment tönkre a népszerű magyar színész házassága?

Bár Nemcsák Károly és Darvasi Ilona még el sem vált, a Szomszédok egykori szereplőjének máris elcsavarták a fejét. Színházának egyik alkalmazottjába szeretett bele.
  • Szerző: The_M

Rékasi Károly és Pikali Gerda után újabb szerelmespár köszönheti a kapcsolatát a József Attila Színháznak. Az intézmény igazgatója, Nemcsák Károly ugyanis beleszeretett a titkárság egyik alkalmazottjába.

Nyílt titok a színház berkein belül, mindenki tudja, hogy ők ketten együtt vannak, de ettől függetlenül nem verik nagy dobra.

- mondta a Blikknek egy titkos informátor. Aki azt is elárulta, a hölgy azóta már felmondott, hogy a közös munka és a pletykák ne árnyékolják be a románcukat.

Arról viszont nem tudni, hogy a Szomszédok egykori szereplője és új párja mikor találtak egymásra. Így elképzelhető, hogy nemcsak a rengeteg munka felelős Nemcsák és Darvasi Ilona házasságának megromlásáért.

Ahogy arról a %% is beszámolt, a színész és szintén színházigazgató felesége 21 év után döntöttek a szakítás mellett. Aminek okairól nem beszélnek. Lehet, hogy éppen Nemcsák új kapcsolata miatt.

És ezeket olvastad már?