FÜLES

Kökény Attila elárulta, ezért nem vállalt több gyermeket a feleségével

Kökény Attila a Jakupcsek Plusz műsorában mesélt a gyermekvállalásról, és arról, milyen fiatalon nagypapának lenni.
  • Szerző: Ripost

Kökény Attila két csodaszép unoka büszke nagypapája! Az énekes 45 éves volt, mikor megérkezett a két csöppség az életébe, és bár előtte még ő is elgondolkozott a gyermekvállalásról, végül feleségével lemondtak erről a tervükről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kökény Attila már két csoda szép unokával büszkélkedhet.

Kökény Attila már két csoda szép unokával büszkélkedhet.
Fotó: Jakupcsek Plusz

„Tervbe vettünk még egy gyereket, aztán bejelentette a lányom, hogy terhes. Ekkor lemondtunk erről az egészről, hiszen így megvan nekünk is a babázás, csak nem mi nevelünk. Hanem mi csak kényeztetünk, átjárunk hozzájuk. Jobb ez így” – kezdte Jakupcsek Gabriella műsorában Kökény Attila, majd hozzátette: unokáival minden nap találkozik.

„Nálunk az a rendszer, hogy minden nap találkozunk. Most a járvány miatt nincsenek fellépések, így nincs semmi dolgom. Reggel felkelek, a lányom hív és beszélgetek a gyerekkel, aztán elkészülök és átmegyek hozzájuk. Tőlük pedig megyek a másikhoz. A későbbiekben, ha a lányomék elköltöznek, akkor nyilván nem lesz ez a rendszeresség, de heti 3-4 alkalom mindenképpen lesz” – fogalmazott az énekes, akiért rajonganak az unokái. Szerda este az ATV-n látható Jakupcsek Plusz 20:30-tól kezdődő adásában Kökény Attila ráadásul még több érdekességet is elárul.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?