FÜLES

Kóbor János meglepő nyilatkozatot tett az Omega együttessel kapcsolatban

Van remény még a zenekar számára. A járvány után ismét együtt zenélne társaival Kóbor János.
  • Szerző: Ripost

Úgy tűnt, hogy a zenekar még a két legenda halála előtt fájó döntést hozott, erről Kóbor János így beszélt novemberben a nak: „A sorsunk megpecsételődött, az Omegát végleg megölte a koronavírus. Már nyáron is nagyon tartottam ettől a második hullámtól, sajnos az aggodalmam nem volt alaptalan.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ám most, két hónappal a nyilatkozata után mégis megcsillant a remény a folytatásra. A 77 éves énekes először a Fókusz kamerája előtt, el-elcsuklóhangon beszélt a folytatás-befejezés nagy dilemmájáról, aminek miértjét a Borsnak részletezte is.

Kóbor nem szeretné cserben hagyni hû rajongóit, s elhunyt társainak is emléket akar állítani

Fotó: Bánkuti Sándor

„Ez most nagyon nehéz, és ha van bármi „szerencse” is ebben a járvány sújtotta helyzetben, akkor az az számunkra, hogy nem rögtön, ma kell döntenünk, és még van egy kis időnk átgondolni. Mi egyébként a Benkő Lacival sokat beszélgettünk arról, hogyha bármi történne valamelyikünkkel, attól még szeretnénk ha az Omega tovább élne, és a szavai ma is itt csengenek a fülemben” – árulta el az énekes, aki kitért arra is, hogy barátja végakaratán kívül az együttesnek egyébként még komoly kötelezettségei vannak.

„Még teljes volt a csapat, amikor leszerződtünk azokra a koncertekre, amiket a járvány miatt végül egy évvel eltoltak, viszont azóta ketten távoztak, ami ma is felfoghatatlan. De ott van a mi hű közönségünk s, a legfontosabbak, akiket nem akarnánk cserben hagyni. Azt gondolom, ha úgy érezzük, ők még úgy akarják és szükség van ránk, nem döntünk negatív irányban és a barátaink emléket tovább visszük és éltetjük” – jelentette ki Kóbor, akinek szavaiból egyértelműen kicseng, hogy ő a lelke mélyén a folytatásra vágyik.

 

És ezeket olvastad már?