FÜLES

Klapka György vetkőzni kezdett az újságírónő előtt

Tudomást sem vesz két nappal ezelőtti szívmûtétjéről, sőt máris hódítani akar az örökifjú szívtipró. Mit bánja, hogy pacemakere van!

Afrikai birkák beléből készült cérnával varrták össze Mary Zsuzsi férjének, Klapka Györgynek a szívét, adta hírül a Bors. http://www.borsonline.hu/20150605_birosagra_megy_a_friss_szivmutetes_klapka_ Pacemakert, azaz szívritmusszabályzót kapott. A műtét nem volt egyszerű, ugyanis az egykor híres táncos mellkasa még ma is olyan izmos, hogy megküzdöttek vele a sebészek.

Miért afrikai a birka?

"Azt mondta a doki, nagyon nehéz a női szívekhez eljutni, de az enyémhez még nehezebb, mert az izmaim kemények, köszönhetően a balett-táncosként eltöltött éveimnek. Afrikai birkabélből készített cérnával varrtak össze. Az magától felszívódik, így nem kell varratszedésre mennem.

Klapka elégedetlen

Klapka nehezen emeli még a balkezét, és amúgy is elégedetlen a műtét eredményével, Dohog, zsörtőlődik a " vén medve".

"Megnéztem az EKG-eredményeket, hát nincs nagy különbség. Nem tudom, miért hagytam magam felvágatni." - morgolódott a Borsnak. És mint egy tapasztalt bonviván kigombolta az ingét és  megmutta az újságírónőnek ma is szépen domborodó izmos mellkasát, a vágás helyét. Mint aki, úgy, mint a régi szép időkben, még mindig hódítani akar.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?