FÜLES

Kitört a botrány Harry és Meghan ajándéka miatt: a királynő ezt adta nekik

A királynő nem tudta megállni és ajándékot adott a párnak az esküvőjük után.
  • Szerző: Ripost

Harry herceg és Meghan Markle rengeteg embert haragított magára, amikor bejelentették, nem akarnak többé részt venni a királyi család életében. Leginkább azonban az alattvalók orroltak meg rájuk, ugyanis az ő adófontjaikból kapták meg a meseszép nászajándékukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

Meghan és Harry azt kérték a násznéptől, senki se vegyen nekik ajándékot, inkább adományozzanak az általuk kijelölt szervezetek egyikének. A királynőnek azonban hiába beszéltek. II. Erzsébet ugyanis nászajándékként nekik adományozta a Frogmore Cottage-t.

Csakhogy Harryéknek nem felelt meg az akkori állapotában, így az adófizetők pénzén 2,4 millió fontért újíttatták fel. Addig nem is volt baj, míg ellátták a feladataikat. Ám bejelentették, külön válnak a királyi családtól. Igen ám, de a Frogmore Cottage-t meg akarták tartani, hogy „legyen hol lakniuk, ha Angliában tartózkodnak”.

Az alattvalóknak se kellett több, követelték, hogy Harryék csengessék ki a magánvagyonukból azt a temérdek pénzt, amit a felújításra költöttek. A királynő ezt még a megállapodásukba is belevette, cserébe Harryék angliai otthonuknak tekinthetik a házat – írta a Daily Star.

Azt csak most jelentették be, hogy szeptemberben kiegyenlítette a számlát Harry és Meghan.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?