FÜLES

Kitálalt Szabó Győző menyasszonya, ezt mondta a színészről

Rezes Judit és a színész hatalmas boldogságban élnek, azonban van, ami nekik is nehézséget okoz.
  • Szerző: ripost

Hiába óriási a boldogság Szabó Győzőék családjában, a gyermeknevelés nehézségei bizony még nekik is fejtörést okoznak. A színész menyasszonya, Rezes Judit erről a blogjában számolt be, ahol azt is elárulta, mennyire különböznek a nézeteik ezzel kapcsolatban.

A mi családunkban én vagyok a szigorúbb, vagy mondjuk úgy, következetesebb. Győző a haver, aki nem akar határokat szabni, mondván, a gyerek majd úgyis megtanulja azokat.

Én abban hiszek, hogy ki kell jelölni a határokat egy gyermek számára, amiben biztonságban érzi magát, ugyanakkor a szabadságát is gyakorolhatja" - fogalmazott a kétgyermekes anyuka, majd hozzátette, szerinte kulcsfontosságú, hogy a szülők összhangban legyenek a gyermeknevelésben.

"A legfontosabb tanulság, amit most már biztosan  tudok nyolc és félév gyermeknevelés után, hogy a szülőknek egyet kell érteni, vagy legalábbis közelíteni kell egymáshoz az álláspontjaiknak, ha később nem akarnak galibát. Nyilván vannak olyanok, akiknek ez természetes, nekem is az, de valahogy ha a gyakorlatra térünk át, már nem mindig olyan egyszerű."

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?