FÜLES

Kitálalt pályatársairól a legendás magyar zenész

Szörényi Levente egy nyilvános beszélgetésen vallott őszintén pályatársaihoz fûződő viszonyáról. Egy percig nem kertelt, elárulta, kik azok, akikkel soha többé nem lépne színpadra!
  • Szerző: Doris

A Rockmúzeumban tartott beszélgetős estet Szörényi Levente, ahol felidézte nem éppen kellemes múltbéli emlékeit. A zenészlegenda szinte az összes népszerű pályatársával fellépett már, a legtöbbjükkel pedig csúnyán össze is veszett.

Rajongóinak most őszintén vallott arról, kivel miért romlott meg a kapcsolata.

Bródy Jánossal például még 1973-ban rúgták össze a port. Bródy megsértődött, mert amíg ő börtönben volt, nélküle is koncerteztek - írja a Bors.

Ám nemcsak Bródyval különbözött össze, Koncz Zsuzsa is megorrolt rá. Például azért, mert helyette Kovács Katival készítettek lemezt.

"Sokféle politikai természetű vitánk akadt Koncz Zsuzsával az évek folyamán, de a Rohan az idő közös sikerünk, az nem vitatható el tőlünk."

- emlékezett vissza Szörényi, aki a nézetkülönbségek ellenére bármikor szívesen együtt dolgozna a legendás énekesnővel.

Vannak azonban olyanok, akikkel soha többé nem kérne a közös sikerből. Szörényi nem kertelt, kategorikusan kijelentette, hogy az Omegával bizony már nem állna színpadra. Méghozzá emberi okok miatt.

"Kóbor sok marhaságot tud összehordani, például azt, hogy ők azért nem lettek világhíresek, mert mi mentünk ki Angliába. A koncertszervezés is ne­hezen ment, végig az volt a halálfélelmük, hogy mi játszunk majd utoljára. Emberileg szerencsétlenek már akkor is rosszak voltak, egymást is marták."

- árulta el csipkelődve Szörényi.

 

 

És ezeket olvastad már?