FÜLES

Kitálalt Michael Jackson testőre: újabb mocskos részleteket árult el a titkos gyerekszobáról

Bár mostanában elcsitult a Michael Jackson körüli botrány, most az egykori testőre ismét elárult egy titkot.
  • Szerző: Ripost

Bár azt gondoltuk, a Leaving Neverland dokumentumfilm után senki nem fog újat mondani Michael Jacksonról, most mégis megszólalt az egykori testőre. A pop királyát többször is megvádolták azzal, hogy gyerekeket molesztált, erről is beszélt többek között Matt Fiddes.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

AFP PHOTO / VINCENT AMALVY

A testőr a The Scott McGlynn show-ban árulta el az igazságot az állítólagos titkos gyerekszobáról, amit Jackson azért építtetett, hogy ott nyugodtan tudjon játszani a kisfiúkkal.

„A dokumentumfilmben úgy állították be, mintha Michael építette volna azt a gyerekszobát, pedig valójában az mindig is ott volt. És nem is gyerekszoba volt, hanem egy pánikszoba. Az tény, hogy tele volt cuccokkal, hogy ha arra kényszerül, akkor pár napig ki tudja ott húzni” – rántotta le a leplet a mocskosnak tartott kéjlakról.

Fiddes arról is beszélt, hogy tudomása szerint újabb albumot adnak ki Michael Jackson zenéivel, amelyen lesznek olyan szerzemények is, amelyek eddig nem kerültek a nyilvánosság elé.

A testőr szerint csak bosszúból készítették el a Leaving Neverland filmet, mivel elvesztették a pert az énekessel szemben és nem kaptak egy petákot sem. Mint mondta, az a szomorú, hogy sokan a mai napig úgy élnek, hogy mondvacsinált indokokkal beperlik a sztárokat, mert pénzt remélnek tőlük – írta a Daily Star.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?