FÜLES

Kitálalt küzdelméről a megcsalt Polyák Lilla

Munkaterápiát alkalmaz a válófélben lévő színésznő, aki minden erejét összeszedte, és egy percig sem hajlandó csüggedni megromlott házassága miatt.
  • Szerző: B.M.

15 év házasság után hatalmas pofont kapott az élettől Polyák Lilla. Az a hír járja, hogy az Operettszínház gyönyörű színésznőjét egy másik kolléganőjére cserélte le Homonnay Zsolt. A házaspár a közösségi oldalon jelentette be válását, a botrány óta először a Hot! magazinnak szólalt meg Lilla.

"Minden segítséget megpróbáltam igénybe venni, amiről úgy éreztem, hogy jót tehet: pránanadiztam és kineziológusnál jártam. 'Hisztérikus' heteket élek. Előfordul, hogy dupla előadásban játszom, és a Marie Antoinette olvasópróbái is javában zajlanak. Sokat fejlődött a személyiségem, és már nem olyan nehéz" - kezdte a lapnak a színésznő, aki nem hibáztatja magát a történtek miatt.

"Magamra fókuszálok, és azzal foglalkozom, hogy tiszta lelkiismerettel tudjak tükörbe nézni. A múltat pedig el kell tudni engedni.

A nagy pofont megkaptam, hiszen nem titok, hogy erre azért nem számítottam. Viszont büszke vagyok, hogy a történtek ellenére sem érzem magam gyengének és elesettnek.

Az édesanyám és a testvérem mindenben mellettem állnak" - árulta el a kicsit sem megtört Polyák.

És ezeket olvastad már?