FÜLES

Kitálalt Diana munkatársa: elképesztő, hol kapták rajta a hercegnőt

Diana hercegnő a nyilvánosság előtt élte az életét, ám még neki is voltak titkai.
  • Szerző: Ripost

11 évet dolgozott a Buckingham-palotában Darren McGrady, majd pedig 1993-tól Diana hercegnő szolgálatában állt, ő volt a személyes séfje. A férfi egészen Diana 1997-es tragikus haláláig főzött az asszonyra és a családra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: PATRICK RIVIERE / AFP)

McGrady mindig szeretettel mesélt a hercegnőről, mint mondta, nála jobb főnököt nem is igen kívánhatott volna magának. Most azt is elárulta, mi a legkedvesebb emléke Dianáról.

„A balmorali kastélyban voltunk és éppen valamilyen esemény zajlott ott. A személyzet azonban engedélyt kapott, hogy aki éppen nincs szolgálatban, mulasson egy kicsit. Én voltam a DJ. És egyszer csak megjelent a buliban Diana hercegnő és Sarah Ferguson. Nagyon meglepődtünk. De Diana azt mondta, nagyon unatkoztak a hivatalos eseményen és hallották a zenét, ezért megszöktek. Nem maradtak sokáig, de ezalatt az idő alatt is nagyon közvetlenek voltak” – emlékezett vissza a szakács.

Diana halála után Károly herceg is alkalmazni szerette volna, de a férfi nemet mondott és inkább az Egyesült Államokba költözött.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?