FÜLES

Kitálalt az ügyészség Lajcsiról, most aztán foghatja a fejét

Több tízezer oldalas paksamétával készül a Pest Megyei Főügyészség a trombitás és társai ellen indított büntetőperre!
  • Szerző: Doris

Kartonfal mögötti méretlen fő­elosztó és föld alatti kábel – többek között ilyen bizonyítékokkal készül a Pest Megyei Főügyészség a Galambos Lajos és társai ellen indított büntetőperre - derül ki a Borsból.

A gondosan összeválogatott bizonyítékokat, fotókat és tanúvallomásokat tartalmazó, több tízezer oldalas paksaméta állítólag azt támasztja alá, hogy a mulatós király valóban lopta az áramot.

Igaz, Lajcsi a mai napig váltig állítja, hogy összeesküvés áldozata lett, és ami ellene folyik, az valójában koncepciós per.

"A nyomozás során az derült ki, hogy igen átgondolt megoldásokat tartalmazó művelet volt, és elég hosszú időn keresztül alkalmazták, hiszen már 1993–94-től kezdődően jöttek létre ezek a megoldások"

- árulta el dr. Gyugyi Csilla megbízott főügyészségi osztályvezető ügyész az egyik bűnügyi műsorban.

"2014 októberében az áramszolgáltató két ellenőre megjelent a tatai apartmanházban, hogy ellenőrizzenek. Két vádlott attól tartott, hogy az ellenőrök észre fogják venni az illegális bekötéseket, amiket egyébként elrejtettek, álcáztak. Két vádlott a két ellenőrnek több százezer forintot adott azért, hogy tekintsenek el az ellenőrzéstől. Emiatt két vádlottat vesztegetéssel is vádolnak"

– folytatta dr. Gyugyi, aki a Borsnak azt mondta, még ennél is sokkal konkrétabb kijelentésekre számíthatunk a bírósági tárgyalás során.

"Kollégám majd a tárgyalás során, vádiratban ismerteti, hogy pontosan kit, mivel vádolnak. Sajnos ilyen kérdésekre részletesebben most nem válaszolhatok, hiszen az befolyásolhatná az ügy menetét"

- zárta le az ügyésznő.

A lap megkereste Lajcsit is, ám sem ő, sem pedig a zenész ügyvédje nem kívántak reagálni az ügyészség állításaira.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?