FÜLES

Kitálalt az orvos a szívbeteg Lajcsi állapotáról!

Vasárnap délben esett át életmentő szívmûtéten a mulatós zenész, aki a kórházat már saját felelősségére el is hagyta. A Ripost megtudta, mi vár ezután Lajcsira!
  • Szerző: T.B.

Lagzi Lajcsi szerint a rengeteg stressz okozta a szívbetegségét. A börtönben töltött időszak, a folyamatos rendőri megfigyelés, és az állandó megaláztatás annyira megviselte, hogy kikészült a szervezete.

"A szív vérellátásának elégtelensége különböző fokozatokban tud panaszokat okozni. Az angina pectoris a szívszorítás a legenyhébb tünete. Ha tartósan fennáll az elzáródás és károsodik a szívizom, akkor beszélünk szívrohamról. Egy katéteren keresztül sztentet helyeznek be az érbe, ami egy érfal nyitva tartó szerkezet" - kezdte a %RIPOST%-nak Dr. Bense Tamás orvos, aki azt is hozzátette, mire lesz szüksége Lajcsinak a kórházi kezelés után.

A páciens gyakorlatilag napokon belül visszatérhet a normális életébe, ez nem egy drasztikus kezelés. A rehabilitáció során javasolt a sok sport, és kardiológiai ellenőrzésekre kell járnia rendszeresen

- mondta az orvos.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?