FÜLES

Kitálalt a magyar valóságshow-sztár: Elrabolták szexmunkásnak!

Jól hangzó álláshirdetéssel csábították Kanadába, ezután pokollá vált az élete a gyönyörû lánynak!
  • Szerző: T.B.

Hónapokig tartotta Kanadában bezárva, de jó módban egy ott élő magyar férfi Beckl Naomit, az Éden Hotel egykori szereplőjét. A huszonéves lány nagy reményeket dédelgetve utazott a tengerentúlra, itthon hagyva barátját, hogy karrierjét építse. A nagy álomnak azonban a szörnyű valóság vetett véget.

"Egy Kanadában élő magyar férfi felkért egy magyar nyelvű Youtube-csatorna műsorvezetésére. Ehhez képzést is ígért. Szexmunka vagy hasonló dolog egyáltalán nem volt téma. Érkezésem után derült ki, hogy a valódi megbízás másról szólt" – kezdte a Borsnak Naomi.

"Megérkeztem, eleinte minden jó volt, vártak a reptéren, szép kertes ház, ígéretek, városnézés. Aztán az útlevelemhez nem fértem hozzá, pénzem nem volt, kísérgettek, és folyamatosan itallal kínáltak. Rövidesen megszerezték a jelszavaimat, a fotóimat, ők kezelték a Facebook- és Instagram-oldalamat az üzenetekkel együtt. A vízumom lejárt, de nem hosszabbították meg, a telefonomat kontrollálták, nem tudtam kapcsolatba lépni a családommal sem" - folytatta rémülten a lány.

"Nem zártak be a pincébe, de sosem hagytak egyedül. Hirtelen azon kaptam magam, hogy már horror- és szexfilmet akartak velem forgatni, és azt mondták, vannak rólam felvételek, amikről nem is tudok, azt bármikor közzétehetik" - magyarázta Naomi.

"A páromnak feltűnt, hogy más stílusban kommunikálok vele a Facebookon, mint általában. Õ mentett meg" - árulta el.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?