FÜLES

Kiszivárgott a fotó: ötödszörre is megnősült a sztárszínész

A filmsztár biztos kapcsolatában, így nem félt újra kimondani a boldogító igent.
  • Szerző: Ripost

A népszerű színész, Sean Bean mostani választottja egy 32 éves hölgy, Ashley Moore, aki korábban a gyermekei dadájaként dolgozott. Az 58 éves Sean pénteken nősült meg ötödször, de most biztos benne: megtalálta az igazit.

A Trónok harca és A Gyűrűk Ura sztárja korábban azt nyilatkozta, hogy négy házasság után már felhagy a lánykéréssel, de elhatározása elmúlt, amikor megismerte Ashley-t:

"Természetesen hiszek a szerelemben a válásaim ellenére is. Azt hiszem nincs senki, aki nem hisz a szerelemben."

Sean Bean először 21 évesen, 1981-ben nősült meg, akkori kedvese, Debra James fodrász volt. Házasságuk hét évig tartott - írja a Daily Mail. Melanie Hill színésznőt 1990-ben vette el, két gyermekük született. Ez a házasság is hét évig tartott, 1997-ben váltak el.

Sean nem sokkal később egy forgatáson megismerkedett Abigail Cruttenden színésznővel, akivel még 1997-ben összeházasodtak, majd egy évvel később megszületett lányuk. Kapcsolatuk nem tartott sokáig, szakítottak, amikor alig pár hónapos volt a kis Evie.

Ezután 2008-ban mondta ki az igent a színész. Ekkor ismét egy kolléganőjével házasodott össze, de két év után Georgina Sutcliffe-től is elvált.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?