FÜLES

Király Viktor: Egy hatalmas projekt előtt állunk

Király Viktor hamarosan felbukkan a TV2 Nicsak, ki vagyok – A rejtélyek színpada című műsorban Ábel Anita és Csonka András mellett. Az énekes már most eldöntötte, hogy egy szereplőt sem szeretne megbántani. Emellett arról is beszélt, hogy egy nagy projekt előtt áll.
  • Szerző: Ripost

A Bors interjút készített néhány érdekes kérdésben Király Viktorral:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Milyen hatással van a családi életére a karanténidőszak?

Mint minden kapcsolatban mi is összezördülünk olykor, ráadásul ez a bezártság senkinek sem tesz jót. Éppen ezért igyekszünk megoldást találni arra, hogyan oldjuk a feszültséget. Ilyenkor általában valamelyikünk elmegy sétálni és kiengedi a gőzt. Nyáron több lehetőségünk volt, akkor kifejezett randiesteket tartottunk. Szerintem fontosabb, hogy figyeljünk a párunkra, és legyen egy olyan este, amikor tényleg randizunk és úgy teszünk, mint régen. Anita ilyenkor még csinosabb, magassarkút húz, és kitalálunk valami programot kizárólag édes kettesben.

Fotó: Bors

A jelenlegi korlátozások alatt mivel tölti az idejét?

Egyetlen programunk, ha elmegyünk vásárolni. De viccet félretéve az én életemre ez a szomorú időszak pozitívan is hat. Eddig a legkreatívabb évem, rengeteg dalt írtam és írok. Egy hatalmas projekt előtt állunk. Bob Sinclar világhírű dj kiadója keresett meg minket, és ha minden jól megy, akkor november 20. után Franciaországban és Olaszországban is hallani lehet majd minket a rádiókban. Szóval összességében nézve nem volt olyan rossz ez a év.

Kisfia, Kolen már hat hónapos. Szereti a zenét?

Ez egy vicces történet. Emlékszem, amikor még a pocakban volt, elképzeltem, hogy milyen csillogó szemekkel fog majd nézni rám, ha majd neki énekelek. Na, ez nem így van! Ha zongorázni vagy gitározni kezdek, akkor sírásban tör ki, és csakis az édesanyja hangja nyugtatja meg. Szóval ha Anita rázendít a kicsit hamiskás hangján, akkor elönti a nyugalom és a boldogság. De nem adom fel, azért bízom benne, hogy egyszer majd eljön az a pillanat, amikor felcsillan a szeme, de egyelőre csakis anya létezik.

Fotó: Bors

Másfél év kihagyás után ismét zsűriként ül a TV2 Nicsak, ki vagyok – A rejtélyek színpada show-műsorában. Mi a legnehezebb ebben a feladatban?

Itt nem is zsűrizünk, csak tippelünk. Hisz nem mondhatok a jelmezben rejtőzködő híresség hangjáról véleményt, hisz bárhogy torzíthatja. Nehéz feladat, mert becsapós, és amikor azt hiszed, ismered az összes közszereplőt ma Magyarországon, akkor kiderül, hogy mégsem. Igyekeztem külső tulajdonságokat nem felhozni. Hiszen a legsértőbb és bántóbb szerintem az tud lenni, ha valakinek a súlyára vagy külsejére teszünk megjegyzést, így én ezeket kerültem.

Mert ezzel könnyen megbánthatja a kollégáit?

Ebben a szakmában szerintem mindenki hiú, hisz nap mint nap minket kritizáló közönség előtt szereplünk. Ezért én is azonnal észreveszem és zavar, ha felcsúszik rám pár kiló, és rögtön teszek is ellene.

A Király család híres az összetartásáról. A járvány minden család ünnepét megnehezíti, önök hogyan készülnek a karácsonyra?

Most még szigorúbban vesszük a szabályokat. Eddig is figyeltünk egymásra, de ha találkozom anyuval vagy apuval, akkor csakis maszkban. Nem tudom, mi lesz még karácsonyig, annyira képlékeny minden. Igaz, mi pont tízen vagyunk, de majd kiderül, mit hoz a jövő, és lesz-e lehetőség arra, hogy együtt ünnepeljünk.

És ezeket olvastad már?