FÜLES

Kínos: A pécsiek szerint fellépett Somló, a menedzser tagad!

Kínos rejtély övezi a betegeskedő Somló Tamás fellépését! Vajon kórházban volt vagy a pécsi Széchenyi téren?

Furcsa egy rejtély! A szombati, óbudai fellépését lemondta Somló Tamás, akit a hírek szerint napokig kórházban ápoltak. Egyelőre nem tudni pontosan, milyen betegséggel kell szembenéznie a legendás énekesnek, de sokan azt gyanítják, hogy évekkel ezelőtti emésztőrendszeri daganata újult ki, és döntötte le a lábáról. Ám ezek csak találgatások,  az énekes nem veszi fel telefonját, így hiteles információt senki nem tud jelenlegi állapotáról.

Ennek ellenére a %%, de több más portál  is úgy tudja, hogy vasárnap egy nagyszabású rendezvényen mégis színpadra állt Somló, méghozzá a pécsi Széchenyi téren.

Valami mégsem stimmel

Amikor azt szerettük volna megtudni, hogy az egészségi állapotáról terjedő ellentmondásos hírek nem ártanak-e a koncertfelkéréseinek, azt a meglepő választ kaptuk a menedzsmentjétől, hogy az énekes  sehol nem lépett fel mostanság. Ami megdöbbentően hangzik, miután a vasárnapi koncertjéről több fotó is készült. Ám erre is megvolt a menedzsment válasza.

Ez a hír kacsa, Somló Tamás nem lépett fel sehol vasárnap, egy hónappal ezelőtt lépett utoljára színpadra!

Természetesen nem hagyott bennünket nyugodni a dolog, ezért kicsit utánanéztünk. Elértük a közvetlenül Somló előtt fellépő együttest, a 45' After Band vezetőjét, Fekete Kálmánt, aki másképp emlékszik, mint az LGT legendás tagjának menedzsere:

Nem is értem, hogy maradhatna ilyesmi titokban?! Természetesen Somló fellépett, sőt, még beszélgettem is vele, olyannyira ott volt

- állította a zenész, aki hozzátette, hogy Somló sajnos rettenetesen meggyötörtnek tűnt. Az emberek is megdöbbentek meglehetősen rossz állapotán.

Az esemény szervezőjét is elértük, aki nem szeretett volna névvel nyilatkozni, ám annyit elárult, hogy

Somló igenis, a menedzser állításával szemben ott volt a helyszínen.

Szóval a nézők és a kollégák látták Somlót, a munkatársai szerint viszont nem volt ott. Õk tudják, hogy miért állítják ezt, mindenesetre rejtélyes és érthetetlen ez az egész. Vajon miért kell letagadni, hogy a nyilvánvalóan beteg sztár, erejét összeszedve, csak azért is fellépett egy jótékonysági koncerten?

És ezeket olvastad már?