FÜLES

Kikészült Máté Péter özvegye: Gyalázat, amit a férjemmel művelnek!

Roppant kínos helyzetbe hozták Máté Péter özvegyét! Az asszonynak egy újságból kellett megtudnia, hogy férjének titkos szeretője volt. Editet mindeddig senki sem kérdezte meg arról, tudott-e az állítólagos románcról. Most mindenre választ adott!
  • Szerző: T.B.

Az a meghökkentő hír jelent meg egy napilapban, hogy Máté Péternek volt egy eltitkolt szeretője, aki hetente kijár az elhunyt énekes sírjához, hogy friss virággal és mécsesekkel tisztelegjen szerelme emléke előtt. A nő állítólag még arról is vallott: képtelen túllépni az énekes halálán, szoros érzelmi szálak fűzték össze őket.

A %RIPOST% felhívta telefonon Máté Editet, az özvegyet, aki nagyon meglepődött a hír hallatán. Reagált a férjét ért durva vádakra!

Tudom, hogy Péter nevével mindent el lehet adni a mai napig. Sajnálom, hogy egy ilyen ízléstelen, gyalázatos módját választották annak, hogy elkeljen a lap.

Bolondjaink eddig is voltak, eztán is lesznek. A sírhoz rengetegen járnak, nem kell eltitkolt szerető ahhoz, hogy friss virág és mécses legyen a temetőben. Ez egy butaság, valótlanság! A férjemnek nem volt eltitkolt szeretője" - nyilatkozta Máté Péter felesége, aki hozzátette: nem ez az első eset, hogy alaptalan pletykák jelennek meg az énekesről.

A részletek a keddi napilapban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?